sweontrip.blogg.se

Blogg om våran backpackerresa. (Samuel, Oskar, Rickard)

Bay of island (Pahia)

Vi har nu varit På Pahia i några dagar. Här har vi bara tagit det lugnt, badat i havet, chillat vid poolen och även haft det gött i jacuzzin. Det är ett riktigt lyxställe för backpackers här ;) Måste även tillägga att jag testade suchi här nere för första gången. Det var en positiv överaskning i smakväg och det kommer förmodligen bli mer av den varan i framtiden.
 
Imorgon ska vi ut på en båtutflykt där vi är lovade att få se delfiner. På Lördag så blir det en busstur som kommer att ta hela dagen där vi bland annat kommer att besöka en strand som var 9 mil, eller 9km (kommer inte riktigt ihåg ;) ) men lång skulle den vara iallafall. På bussturen kommer vi även att få testa på sandboarding. Nu börjar det bli för sent för mig och ralle väntar så måste avsluta detta inlägg med. Ha de gött!! (jag tänkte lägga upp en bild men det funkar inte så ni får bara fantisera om hur det ser ut istället)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Helen och Dennis Mannerström
skriven :

Kul Samme:-) vi ska följa er resa med spänning :-) Från Dennis o Helen Mannerström Lev livet!!

Svar: Härligt att höra! Ska försöka leverera med riktigt intressanta uppdateringar så ni får lite underhållning i kylan ;)
sweontrip.blogg.se

2 Maria Bjarnehäll Sunesson
skriven :

Roligt att du kört igång en blogg Samuel ! Såg ni några delfiner ?

Svar: Vi såg några stycken.Vi hade dock förväntat oss mer, men vi fick iallfall en skön dag ute på havet :)
sweontrip.blogg.se

3 Maj-Britt Willis och Isabelle
skriven :

Jag saknar dig Samuel hoppas att du har det bra/ Isabelle

Hej Samuel! Hoppas att du har det bra, vi är hos Asko och Isabelle på elva kaffe, de är förkylda, ha det gott och sköt om dig. /Maj-Britt och Willis.

Svar: Kul att höra från er! Det är kanon här nere :)
sweontrip.blogg.se