sweontrip.blogg.se

Blogg om våran backpackerresa. (Samuel, Oskar, Rickard)

Gisborne

Vi har nu varit i Gisborne i fem nätter. Detta stället har verkligen känts som en klassik semester då vi pösat nere vid stranden varenda dag. På stranden roade vi oss med lite go musik, surfing och de sista dagarna lyxade vi även till det med glass och pizza. Vissa glasssorter är lite speciella då de innehåller mycket bitar av ex godis. Idag blev det två kulor. Den ena kulan bjöd på några goa aprikosbitar, den andra på lite godisbitar.
 
Vi har blivit allt mer intresserade av att göra god mat. Det är som en höjdpunkt på dagen att få smaska i sig maten. Många här nere är duktiga på att laga mat. Till en början gjorde vi bara pasta men vi har blivit bättre nu, men vi har fortfarande en bit kvar till att kalla oss själva mästerkockar, men vi går i rätt riktning. På förra stället var den klassiska maträtten tacos, Här har vi kört hårt på nudelwook.
 
Imorgon drar vi vidare till en stad som heter Napier. 1931 förstördes staden på grund av en jordbävning som varade i tre minuter. Detta ledde till att de var tvungna att bygga upp staden på nytt. Det som gör denna staden känd är att den byggts upp i en art deco stil, så det ska bli intressant och se vad staden har att erbjuda.
 
Varma hälsningar från nz !! :)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 emelie
skriven :

Ser kallt ut, ta på er mycket kläder!! Här hemma är det shorts och linne som gäller däremot ;)

Svar: Tack för tipset! Tror dock inte det behövs..
sweontrip.blogg.se

2 Maria Bjarnehäll Sunesson
skriven :

Det är lite synd om er........

Svar: Låter som att någon är avundsjuk! ;)
sweontrip.blogg.se